Lomakkeet

Asuntohakemus

Vuokra-asuntoa voi hakea täyttämällä asuntohakemuksen joko sähköisesti tai toimittamalla hakemuksen paperiversiona toimistollemme. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja hakijoihin otetaan yhteyttä sopivan asunnon vapautuessa.

Hakijoiden on täytettävä asunnontarpeelle, tuloille ja varallisuudelle asetetut valintaperusteet: tämän toteamiseksi hakemukseen tarvitaan liitteiksi mm. verotustodistus viimeksi toimitetusta verotuksesta ja selvitykset kuukausituloista. Tarvittaessa hakijan tulee tehdä selvitys myös varallisuudesta. Hakemus on uudistettava kolmen kuukauden välein ottamalla yhteyttä toimistoon, muutoin hakemus poistetaan. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

Uusista vuokrasuhteista peritään yhden kuukauden vakuusmaksu.

Asunnonhakijoiden luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä. Mahdolliset maksuhäiriömerkinnät vaikuttavat asunnon saantiin.

Siirry sähköiseen asuntohakemukseen

Fill apartment application

tai

Tulosta asuntohakemuslomake (PDF)

Irtisanomisilmoitus

Vuokra-asunnon voi irtisanoa sähköisesti allekirjoitettavalla tai tulostettavalla irtisanomislomakkeella. Tulostetun ja allekirjoitetun irtisanomisilmoituksen voi toimittaa paperiversiona Inarin Vuokra-asunnot Oy:n toimistoon tai skannattuna osoitteeseen vuokra.asunnot@inari.fi. Irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi irtisanomisilmoituksen vastaanottamisesta.

Tulosta irtisanomisilmoitus (PDF)

Yhteydenottolomake

Voit ottaa yhteyttä Inarin Vuokra-asunnot Oy:n toimistoon myös sähköisellä yhteydenottolomakkeella. Kerro asiasi ja jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Vikailmoitukset ainoastaan puhelimitse tai sähköisen vikailmoitusjärjestelmän kautta.

*Pakollinen tieto. Emme käytä yhteystietoja kaupallisiin tarkoituksiin tai luovuta niitä kolmansille osapuolille.