Toimitilat

Kiinteistökehitys InLike Oy

Kiinteistökehitys InLike Oy huolehtii Inarin kuntakonsernissa toimitilapalveluista ja tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erilaisia tilaratkaisuja toimistoista teollisuus- ja liiketiloihin. Tiloissa toimii tällä hetkellä noin 70 vuokralaista.

 

Saariselän Siula Oy

Saariselän Siula Oy:n liikekiinteistö sijaitsee Saariselällä, osoitteessa Kelotie 1. Siulassa on erikokoisia liiketiloja sekä varastoja yritysten tarpeisiin.

 

Vuokrakohteet

Toimitilahakemus

Toimitilaa voi hakea täyttämällä toimitilahakemuksen joko sähköisesti tai toimittamalla hakemuksen paperiversiona toimistollemme. Hakijoihin otetaan yhteyttä sopivan tilan vapautuessa.

Uusista vuokrasuhteista peritään kahden kuukauden vakuusmaksu.

Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä. Mahdolliset maksuhäiriömerkinnät vaikuttavat tilan saantiin.

Sähköinen toimitilahakemus

Tulosta toimitilahakemuslomake (PDF)

Irtisanomisilmoitus

Toimitilan voi irtisanoa sähköisesti allekirjoitettavalla tai tulostettavalla irtisanomislomakkeella. Tulostetun ja allekirjoitetun irtisanomisilmoituksen voi toimittaa paperiversiona Inarin Vuokra-asunnot Oy:n toimistoon tai skannattuna osoitteeseen vuokra.asunnot@inari.fi. Irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi irtisanomisilmoituksen vastaanottamisesta.

Sähköinen irtisanomisilmoitus

Tulosta irtisanomisilmoitus (PDF)

Vikailmoitusohje

Vuokraamiemme kiinteistöjen kiinteistönhuollosta vastaa Inarin Kiinteistöt Oy. Vikailmoituksen voi tehdä soittamalla tai sähköisen vikailmoitusjärjestelmän kautta.

Tutustu vikailmoitusohjeeseen

Siirry tekemään vikailmoitus