Julkaistu 18.10.2018

Sampo Kirjarinta Inarin Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtajaksi

 

Inarin Kiinteistöt Oy:n hallitus on valinnut tuotantotalouden diplomi-insinööri ja rakennustekniikan insinööri (AMK) Sampo Kirjarinnan yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Kirjarinnalla on monipuolista kokemusta rakentamisen konsultoinnista sekä henkilöstö- ja muutosjohtamisesta. Kirjarinta on toiminut sekä yrittäjänä että muiden yhtiöiden palveluksessa operatiivisena johtajana, viimeisimmäksi Vianor Oy:n Rovaniemen toimipaikan päällikkönä.

Sampo Kirjarinta aloittaa Inarin Kiinteistöt Oy:n ja Inarin Vuokra-asunnot Oy:n toimitusjohtajana joulukuun alussa. Siihen saakka toimitusjohtajan tehtäviä väliaikaisesti hoitaa Marjo Tolonen.

Uutta henkilöstöä peruskorjaus-, rakennuttamis- ja huoltotehtäviin

Rakennustekniikan insinööri (AMK) Jaakko Siltala on aloittanut 15.10.2018 Inarin Kiinteistöt Oy:n projekti-insinöörinä peruskorjaus- ja rakennuttamistehtävissä.

Huollossa on aloittanut LVI-asentajana putkiasentaja Vertti Linna 15.10.2018 alkaen ja kirvesmiehen työt aloittaa talonrakentaja Jarkko Similä 29.10.2018 lähtien.

 

Inarin Kiinteistöt Oy on Inarin kunnan omistama yhtiö, joka hoitaa Inarin kunnan ja kunnan tai yhtiön itsensä omistamia kiinteistöjä ja osin myös rakennuttamista. Yhtiön hoidettavana olevien tilojen pinta-ala on noin 80 000 m² ja yhtiön palveluksessa on yli 40 työntekijää.

 

 

Jaa artikkeli