Julkaistu 12.06.2023

Avoin työpaikka: Siivoustyönohjaaja

Inarin Kiinteistöt Oy hakee SIIVOUSTYÖNOHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Inarin Kiinteistöt Oy huolehtii Inarin kunnan kiinteistöjen siivouksesta ja ylläpidosta. Olet osana noin 50 henkilön kasvavaa työporukkaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön, jossa pääset kehittämään osaamistasi sekä tiimin työtapoja. Siivoustyönohjaajana vastaat laitoshuollosta ja teknisistä ylläpitopalveluista.

Olisi mahtavaa, jos sinulta löytyy puhtausalan erikoisammattitutkinto (siivoustyönohjaaja), mutta koulutuksen puuttuessa voit halutessasi kouluttautua myös oppisopimuksella. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Siivoustyönohjaajan tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Työtehtävääsi kuuluu mm. perehdyttämistä ja ohjaamista, käytännön laitoshuollon tehtäviä, työn organisointia ja siivoustyön kehittämistä yhdessä laitoshuollon työnjohtajan kanssa sekä hänen sijaistamistaan.

Siivoustyönohjaajan työaika on 38,25 h/vko. Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa torstaihin 22.6.2023 klo 14.00 mennessä osoitteeseen Inarin Kiinteistöt Oy, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo tai sähköpostilla osoitteeseen henna.tervaniemi@inari.fi. Viitteeksi siivoustyönohjaaja. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Oman auton käyttömahdollisuus on suotava, mutta ei pakollinen. Palkkaus AVAINTATES:n mukaan, palkkaryhmä SIB. Liitä hakemukseen palkkatoiveesi.

Hakijan on esitettävä lain (504/2002) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Työsuhteessa on 4 kk:n koeaika.

Lisätietoja antaa laitoshuollon työnjohtaja Henna Tervaniemi, puh. 040 610 7112 tai henna.tervaniemi@inari.fi

Jaa artikkeli