Julkaistu 15.06.2023

Avoin työpaikka; Lvi-asentaja

Inarin Kiinteistöt Oy hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
 
KOKENUTTA LVI-ASENTAJAA
 
Täällä ei aika käy pitkäksi! Inarissa saat elää tunturien, järvien ja jokien ympäröimänä, monipuolisten luontoliikuntamahdollisuuksien äärellä.
Inarin Kiinteistöt Oy on kiinteistönhoitoon, laitoshuoltoon, rakentamiseen ja rakennuttamiseen erikoistunut Inarin kunnan omistama yhtiö. Yhtiömme työllistää noin 50 työntekijää. Asiakaspintamme koostuu pääasiassa Inarin kuntakonsernista ja toimialueena on koko Inarin kunnan alue. Yhtiömme on savuton työpaikka.
 
Etsimme oma-aloitteista, joustavaa ja asiakaspalveluhenkistä LVI-alan ammattilaista. Työtehtävien hoitaminen edellyttää itsenäiseen työskentelyyn kykenemistä ja oman työn suunnittelua. Edellytämme aiempaa kokemusta lvi-asennustehtävistä vähintään 5 vuotta. Työtehtävät sijoittuvat pääasiassa peruskorjaus-, sekä saneerauskohteisiin. Katsomme eduksi monipuolisen työkokemuksen sekä mahdollisuuden osallistua varallaoloon. Kannustamme yhtiön toiminnan ja toimintatapojen kehittämiseen.
 
Palkkaus määräytyy koulutuksen ja aiemman työkokemuksen perusteella sekä AVAINTES:n mukaisesti. Liitä hakemukseen palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2023 aikana. Yhtiössämme on käytössä muun muassa polkupyöräetu ja Epassi.
 
Valinta suoritetaan ehdollisena ja ennen työn vastaanottamista hakijan on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatettava koeaika on 6kk.
 
Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa viimeistään perjantaina 14.7.2023 mennessä sähköpostiosoitteeseen jaakko.siltala@inari.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja antaa rakennuttajainsinööri Jaakko Siltala puh. 040 588 3825 jaakko.siltala@inari.fi tai kiinteistöhoidon työnjohtaja Tuomo Lyytikäinen puh. 040 571 7644 tuomo.lyytikainen@inari.fi
 
Ivalossa 14.6.2023
Inarin Kiinteistöt Oy
Jaa artikkeli