Julkaistu 15.06.2023

Avoin työpaikka; Kiinteistönhoitaja

Inarin Kiinteistöt Oy hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
KIINTEISTÖNHOITAJAA
Täällä ei aika käy pitkäksi! Inarissa saat elää tunturien, järvien ja jokien ympäröimänä, sekä monipuolisten luontoliikuntamahdollisuuksien äärellä.
Inarin Kiinteistöt Oy on kiinteistönhoitoon, laitoshuoltoon, rakentamiseen ja rakennuttamiseen erikoistunut Inarin kunnan täysin omistama yhtiö. Yhtiömme työllistää noin 50 työntekijää. Asiakaspintamme koostuu pääasiassa Inarin kuntakonsernista ja toimialueena on koko Inarin kunnan alue. Yhtiömme on savuton työpaikka.
 
Kiinteistönhoitajan työtehtäviin kuuluu mm. kiinteistöjen ylläpito- ja huoltotehtävät sekä erilaiset talotekniset työt.
Sinulla on työkokemusta teknisen kiinteistöhuollon tehtävistä sekä soveltuva alan koulutus (esim. kiinteistönhoitaja, LVI/sähköasentaja) tai työn kautta hankittu osaaminen ja kokemus taloteknisistä järjestelmistä. Arvostamme kokemusta työkoneiden käytöstä esimerkiksi traktori, moottorikelkka, mönkijä, ruohonleikkuri, moottori- /raivaussaha.
Sinulta löytyy reipasta palveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti. B-ajokortti on välttämätön. Järjestämme tarvittaessa vaatimusten mukaiset työturva-, ensiapu- ja tulityökortit.
Tehtävä sopii parhaiten henkilölle, joka pitää

  • kunnossapitotöistä
  • erilaisista teknistä ymmärrystä ja oivaltamista vaativista tehtävistä
  • ongelmanratkaisusta
  • itsenäisestä työskentelystä.
  • luonnon läheisyydestä
Etsimme siis käsistään kätevää kiinteistönhoidon moniosaajaa, tai sellaiseksi hyvällä asenteella pyrkivää, joka haluaa olla mukana tiimissämme kehittämässä ja hoitamassa toimintaympäristöämme.
Palkkaus määräytyy koulutuksen ja aiemman työkokemuksen perusteella sekä AVAINTES:n mukaisesti. Liitä hakemukseen palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2023 aikana. Yhtiössämme on käytössä muun muassa polkupyöräetu ja Epassi.
Valinta suoritetaan ehdollisena ja ennen työn vastaanottamista hakijan on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatettava koeaika on 6kk.
Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa viimeistään perjantaina 14.7.2023 mennessä sähköpostiosoitteeseen tuomo.lyytikainen@inari.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja antaa kiinteistöhoidon työnjohtaja Tuomo Lyytikäinen, puh. 040 571 7644 ja rakennuttajainsinööri Jaakko Siltala, puh. 040 588 3825.
 
Ivalossa 14.6.2023
 
Inarin Kiinteistöt Oy
Jaa artikkeli