Julkaistu 29.03.2019

Avoin työpaikka;Projekti-insinööri

Inarin Kiinteistöt Oy hakee vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ HUOLTO-OHJELMISTON KÄYTTÖÖNOTTOTEHTÄVIIN

Projekti-insinöörin pääasialliset työtehtävät ovat vastata yhtiön olemassa olevan huolto-ohjelmiston käyttöönottoprojektin loppuun viennistä sekä ohjelmiston muiden toimintojen vaiheittaisesta käyttöönotosta. Valittava henkilö kouluttaa ja opastaa myös muuta henkilöstöä ohjelmiston käytössä ja toimii projektin aikana ohjelmiston pääkäyttäjänä.

Tehtävään soveltuva koulutus on mielellään talo- ja energiatekniikkaan suuntautunut rakennusinsinööri tai muu vastaava. Kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan hakijalle eduksi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä tehtävien hoitamisen kannalta. Palkkaus määräytyy hakijan koulutuksen ja aiemman työkokemuksen perusteella sekä AVAINTATES:n palkkaryhmittelyn mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Työsuhteessa noudatetaan 3 kk:n koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa viimeistään perjantaina 12.4.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen Inarin Kiinteistöt Oy, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo. Lisätietoja antaa huoltomestari Matti Valjakka, matti.valjakka@inari.fi tai puh. 040 774 1058.

Ivalossa 1.4.2019

 

Inarin Kiinteistöt Oy

 

Jaa artikkeli